Industriehekwerk

Bedrijven en overheden zijn op zoek naar goede hekwerken, die jarenlang meegaan. In deze rubriek staan vier hekwerkoplossingen gepresenteerd, waar veel vraag naar is.
Spijlenhekwerk - Hekwerk Katwijk

Spijlenhekwerk

Het spijlenhekwerk doet het goed bij scholen en bedrijfspanden. Het is leverbaar met of zonder puntenkam. Door de robuuste afwerking is het spijlenhekwerk extra veilig. De afwerking is thermisch verzinkt volgens NEN 1275, die Hekwerk Katwijk® desgewenst kan voorzien van een polyester poedercoating in ieder gewenste kleur.
» top

Dubbelstaafmatafrastering - Hekwerk Katwijk

Dubbelstaafmat-afrastering

Een type hekwerk, waarin de voordelen van gaas- en spijlenhekwerk op een doordachte wijze samengebracht zijn. Een onopvallend, zeer sterk hek dat ook geschikt is als ballenvanger (van 2 tot 5 mtr hoogte). Dit type hekwerk wordt ook gebruikt voor het afsluiten van hangplekken voor de jeugd of bij scholen.
» top

Doorrijbeveiliging - Hekwerk Katwijk

Doorrijbeveiliging

Solide, lage hekjes voor de bescherming van alle groen in parken en plantsoenne. Passend in elke natuurlijke omgeving én bij de toegenomen zorg voor het openbare groen. Zwaard uitgevoerd hek, stevig in de bodem verankerd, zeer geschikt als doorrijbeveiliging. De beperkte hoogte volstaat en tast het open karakter van het terrein niet aan.
» top

Overklimbeveiliging - Hekwerk Katwijk

Overklimbeveiliging

De beveiligingsfunctie van hekken kunnen ongewenste indringers ondermijn door het hek te saboteren. Een veel voorkomende manier om ongewenst het terrein te betreden, is door over het hek te klimmen. Hekwerk Katwijk® biedt tal van oplossingen om overklimgevaar te beperken. Enkele oplossingen zijn: puntdraden, puntenkammen (vast en rollend), scherpe roterende punten, afgeschuine spijlen, concertina’s, stroomschokbeveiliging en elektronische signaleringen.
» top » meer informatie over overklimbeveiliging

Slagbomen - Hekwerk Katwijk

Slagbomen

Wanneer de elektrisch bediende poorten niet het gewenste comfort biedt, kunnen slagblomen de toegangscontrole ondersteunen. Hekwerk Katwijk® beschikt over over twee typen slagbomen: voor doorgagngen van 3 tot 6 meter óf voor doorgangen van 6,5 tot 9 meter. Daarnaast zijn nog diverse opties mogelijk, zoals signaalborden, een voeding van 230 Volt, slagboomverlichting, diverse soorten vangpalen en dergelijke.
» top

Hekwerk Katwijk® kan u nog veel meer vertellen over industriehekwerk. Wilt u meer weten over het product? Neem dan contact met ons op, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen bespreken en tot een goede oplossing kunnen komen.